Sneltransport

Van oorsprong zijn wij gespecialiseerd in sneltransport. Andere termen die hiervoor worden gebruikt zijn: expresse, koerier, courier, last minute transport. Dit houdt in dat we het laden op punt A om het vervolgens af te leveren op punt B.   Wanneer afstand en tijdslimiet dit vereist is het mogelijk om 2 chauffeurs op één wagen te stationeren. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Distributie

Naast het sneltransport doen wij nog een ander soort transport, namelijk distributie. Dit houdt in dat wij een route rijden om uw goederen af te leveren. De route wordt door u als opdrachtgever gemaakt, maar wij kunnen u hierbij ook assisteren. De route bestaat alleen uit uw goederen en wordt niet gecombineerd met andere opdrachtgevers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Opslag

Naast het vervoeren van uw goederen hebben wij ook de mogelijkheid om uw goederen op te slaan in één van onze beveiligde loodsen. Uiteraard kunnen wij uw goederen ook ophalen en wegbrengen vanuit onze loodsen of klaar zetten voor het ophalen door u of derden. Dit kan zowel voor kortdurende als een langdurende periode.

Ook voor de particuliere sector slaan wij goederen op. Een voorbeeld hiervan is, u heeft nieuwe meubelen gekocht, ,maar u heeft nog geen plek om het weg te zetten. Wij ontvangen uw meubelen op één van onze locaties en slaan het tijdelijk op. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.